петак, 8. фебруар 2013.

Amaterski Nail Art



Trudim se da pratim trendove amaterskog nail art-a, i mogu vam reći da se primetno razlikuju od salonskih trendova. U polularnim svetskim salonima nail art-a moderni su 3D nokti, uglavnom veštačke tipse raznih dužina ili izlivanje noktiju u krajnje neobične i ne svakodnevne oblike, iscrtane jakim bojama sa dosta cirkona i nalepljenih oblika koji su me praktični za svakodnevne obaveze i radnje.



U popularnim art salonima jeko je skupo uraditi nokte, a da ne pričam o satima sedenja i čekanja da nokti budu gotovi, za neke šare potrebno je i do 4 sata da se urade. Danas postoje i jako skupe mašine koje cratju po noktima brzo i perfektno bez i najmanje greške, toliko su ih unapredili da je moguće ubaciti sliku na skeniranje u bašinu i u kratkom roku ta slika će gelovima biti iscrtana na noktu. Savršeno!



Dok saloni napreduju i izmišljaju nove kreacije amaterski nail art je mnogo jeftiniji i može se praktikovati i kod kuće. Ne kažem ne može svako potrebno je strpljenja i mašte ali kada se neki osnovni pokreti savladaju postaje jednostavno i zanimljivo očarati drugarice svojim novim šarama. Ne bitna je dužina noktiju a šare se mogu lako praviti.

Trenutno moderno u amaterskom nail aru jesu nijanse, recimo želimo ljubičastu kombinaciju i na ssvaki nokat namažemo drugu nijansu ljubičaste tako da na kraju boja počne da se preliva od najtamnije do naj svetlija. Evo kako to izgleda.





Pozdrav od Anne. :*

Нема коментара:

Постави коментар